Ramazan Kolisi Bağış Yapmak İstiyorum
Kumanya Bağış

Önce İnsan Derneği gerçek ihtiyaç sahiplerine bir çok alanda yardımda bulunuyor.
Temel gıda malzemelerinden oluşan kumanya desteği de bunlardan biri. İhtiyaç sahibi kişi yada ailelere, ekiplerimiz tarafından gerekli sosyal incelemeler yapıldıktan sonra Yardım Değerlendirme Komisyonu'nun
kararlarına göre periyodik olarak gıda kolisi ulaştırıyoruz.
Kahvaltılık ve kuru gıda olmak üzere gıda yardımları dağıtım görevlileri veya gönüllüler tarafından ayni yardım teslim makbuzu ile teslim ediliyor. Özellikle Ramazan Ayında yardım çalışmalarımıza daha da yoğunluk vererek ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalıp, duasını almaya gayret ediyoruz. Türkiye'de birçok insanın yoksulluk sınırında yaşadığı, acil gıda desteğine ihtiyaç duyduğu bilinen bir gerçek.
İnsanlarınızın bu en temel sorununun bilincinde olarak başlattığımız "Bir Kumanya Bin Dua" kampanyasıyla ihtiyacı tespit edilen ailelere erzak kolisi ulaştırıyoruz.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir." Hadis-i Şerif'ini kılavuz edinerek, "ihtiyaç sahipleri aç kalmasın" diye bir şeyler yapmalıyım diyorsanız, bir kumanya da siz bağışlayabilir,  100 TL ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzünü güldürebilirsiniz.