Yetim Annelerine Aylık Ekmek Yardımı bağışı alan dernekler
Yetim Annelerine Ekmek Bağışı

Çeşitli sebeplerden dolayı geçim sıkıntısı çeken yetim annelerimizin evlatlarına daha iyi bakabilmeleri için yürüttüğümüz kampanyalarımıza “Ekmeği Paylaş” projemizle bir yenisini daha ekledik.
Bu projemizin amacı evlatlarının bakımını tek başına  yürüten annelerimizi destekleyerek, onlara yalnız olmadıklarını hem madden hem de manen hissettirmek. Ayrıca bu vesileyle, bağışta bulunan hayırseverlerimizin yetim sofrasındaki bereketten istifade edecek bir hayrı gerçekleştirme fırsatı sunuyoruz. Maalesef ki günümüzde bir çok toplumda olduğu gibi bir yanda ihtiyaç fazlası alındığı için israf edilen ekmek ve yemekler, diğer yanda imkansızlıklardan dolayı bunlara yeteri miktarda ulaşamayan ihtiyaç sahipleri bulunmaktadır. Bu muhtaçlar arasında eşi tarafından terk edilmiş, eşi vefat etmiş yada savaş sebebiyle eşini kaybetmiş çocuklu annelerin mağduriyeti önceliğimizdir. Bu sebepten ötürü özellikle engelli çocuğu olan, hiçbir sosyal güvencesi olmayan, evde bakıma muhtaç yaşlı hastası bulunan, muhacir olup dil bilmeyen yada çalışamasına mani bir  hastalığı olan annelerin desteklenmesini birincil vazifemiz olarak görüyoruz.

Bu projemiz ile yetim annelerinin sorunlarından biri olan ekmek yokluğuna çözüm ürettik.
Ayda 3000 adet ekmeğin dağıtımını gerçekleştiriyor ve her geçen gün bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz.