2020 Yurtdışı kurban bağışı fiyatları

Yurtdışı kurban bağışı

KURBAN BAĞIŞLAMAK,
KURBAN BAĞIŞLANMAKTIR

Kurbanlarınızı Önce İnsan Derneğine bağışlayarak milyonlarca ihtiyaç sahibini sevindirebilirsiniz
Yurtdışı kurban bağışı: 600 ₺
Yurtiçi kurban bağışı:  1200₺

ÖNCE İNSAN DERNEĞİ KURBAN BAĞIŞI

Önce İnsan Derneği, “Kurban iyiliğe adanmaktır" sloganıyla bu yıl da kurbanlarınızı; İslami kurallara uygun bir şekilde keserek yurt içi ve yurtdışındaki muhtaçlara ulaştırıyor. Yapacağınız kurban bağışlarıyla, yıl boyunca hiç et yeme imkanı bulamamış binlerce ihtiyaç sahibinin sofralarını şenlendirebilir, bayram sevincini yaşamalarına olanak sağlayabilirsiniz.
Yeryüzünde savaşlar, işgaller, sömürüler, doğal afetler ve salgın hastalıklar gibi çeşitli sebeplerden dolayı sağlıklı beslenme imkanlarından mahrum yaşam mücadelesi veren milyonlarca insan bulunmaktadır. Bayramlar bu muhtaç insanların durumlarını görebilmemiz ve onlara yaşam koşullarının iyileşmesinde katkıda bulunmamız için birer vesiledir. Kurban bayramında ihtiyaç sahiplerine bağışlanan kurban paylarının değeri yıl boyunca imkansızlıklarından dolayı evine et alamayan aileler için çok büyüktür.

Kurban ibadeti, Allahu Teâlâ ile kurduğumuz yakınlığın güçlenmesine vesile olan ibadetlerdendir. Kurban, insanlığa Hz. İbrahim’in rabbine olan itaatini, Hz. İsmail’in teslimiyetini, Hz. Hacer’in rızasını hatırlatan ibadettir. Bununla birlikte tıpkı zekât gibi malî bir ibadet olmanın yanında toplumsal kaynaşmanın, sosyal yardımlaşmanın en önemli göstergelerindendir.

Kuran-ı Kerim’de Rabbimiz, “Kurban etleri ve kanları değil, sadece takvanız Allah’ın katına ulaşır." (Hacc 22/37) diye buyurarak kurban ibadetinde amacın et kesmek ya da kan akıtmak olmadığını, esas maksadın takvaya ulaşmak olduğunu bize bildiriyor.

Bu sebeple yaptığımız bu ibadetin yoksul, sağlıklı beslenemeyen, düşkün insanların karnının doymasına vesile olması çok mühimdir.

Önce İnsan Derneği, olarak ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz kurban organizasyonumuzla bağışçılarımızın emanetlerini güvenilir bir şekilde yerine getiriyoruz. Uzman ekiplerimiz kurbanları bizzat seçiyor ve her bir kurbanın başında durarak hisse sahiplerini kameraya okuyarak kayıt altına alıyor. Kurbanlar kesilince hisse sahiplerine SMS'le bilgi veriyoruz. Bu kayıtları bayramdan hemen sonra tek tek hisse sahiplerine gönderiyoruz.

Bağışlarınızı gönül rahatlığı ile derneğimize yapabilirsiniz.

2020 KURBAN BEDELİ NE KADAR?
Yurtdışı kurban bağışı: 600 ₺
Yurtiçi kurban bağışı:  1200₺

ORGANİZASYON NASIL GERÇEKLEŞİYOR?

Kurban bağışlarınız, Önce İnsan Derneği tarafından İslami kurallara uygun olarak dernek yetkilileri denetiminde kesilip, bir bütün olarak değerlendirilerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor.

Kurbanınız kesildiğinde SMS ile kesim bilgisi,
bayram sonrasında ise kesim görüntüsü (link olarak) sizlere yine SMS ile ulaştırılıyor.