Afrika Su Kuyusu Açan Dernekler Bağış Yap

Bağışçı Bilgileri

Bağış Yapılacak Tutar: 13800₺

Afrika Su Kuyusu Yardımı

Birleşmiş Milletler verilerine göre Afrika’daki insanların %66’sı kurak ve yarı kurak yerlerde susuzluk problemi yaşıyor.

Temiz olmayan sulara bağlı kolera, tifo, dizanteri zatürre gibi hastalıklar yüzünden her yıl binlerce kişi ölüyor. Önce İnsan Derneği olarak Su Kuyusu projeleri ile bölgede su kuyuları açarak, bölge halkına temiz su imkanı sağlamaktayız.

Derneğimiz su kuyusu açmak için, öncelikle en çok ihtiyaç olan bölgeyi belirliyor. Su, bulunduğu yerde insanlara hayat oluyor. Açlık ve kuraklıkla mücadele eden ihtiyaç sahiplerine açılan su kuyuları hayat veriyor.

Siz de Önce İnsan Derneği aracılığı ile kendi adınıza veya geçmiş büyüklerinizin adlarına bir su kuyusu açtırmak isterseniz bize ulaşın . Asya Bölgesin 4 ila 6hafta  Afrika bölgelerinde kuraklık sebebiyle bu süre biraz daha fazla uzayarak 6 ila 8 hafta içerisinde su kuyuları açılmaktadır. Önce İnsan Derneği ekipleri tarafından en çok ihtiyaç olan bölgeler belirlenmektedir. Detaylı bilgi için 0212 485 8557 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sizlerin isimlerinin olduğu tabelalar yerleştirilir ve sizlere kuyuların konumu, Whatsapp, Mail yolu ile video ve fotoğraflar aracılığıyla gönderilir.